Pengedar Shaklee Johor, Nusajaya Dan Pontian 019 752 7524

Pengedar Shaklee Johor, Nusajaya Dan Pontian 019 752 7524

Sekarang Shaklee dah provide e-card untuk Pengedar Shaklee yang sah di Malaysia. Jadi haruslah Lenda declare semula Lenda juga  adalah Pengedar Shaklee yang sah.

Nama Lenda sebenarnya Endawati Binti A.Bakar. Tapi lebih mesra dengan panggilan Lenda. Lenda merupakan seorang pengedar Shaklee yang sah (ID : 1280945). Lenda adalah seorang isteri dengan 2 orang anak. Lenda membuat bisnes shaklee untuk menambah side income untuk keluarga lenda. Memandangkan sara hidup sekarang semakin tinggi, seharusnya untuk Lenda membuat kerja sampingan untuk keluarga Lenda. Memandangan shaklee merupakan bisnes yang flexsible dgn masa dan kerjaya serta tugasan nya.

Lenda sekarang menetap Nusajaya Gelang Patah, Johor.  Jika anda dikawasan sekitar Pontian dan Johor Bahru dan memerlukan perkhidmatan penghantaran vitamin Shaklee Lenda sedia membantu. In shaa Allah!

Kenapa Lenda Pilih Untuk Bekerja Dari Rumah Sebagai Pengedar Shaklee yang sah?

Bermulanya jatuh cinta dengan Shaklee disebabkan muka breakout teruk. Masa tu ceritanya nak kulit cantik jadi main pakai sahaja produk tempatan yang belambak dipasaran sehingga terlupa kewujudan bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hydroquinone. Yang mana bila saya hentikan pengambilannya jerawat mula naik dengan mendadak seperti dipaksa-paksa untuk keluar. Saya disyorkan mengamil supplement iaitu energizing Soy Protein (esp), vit e dan Sustained Release vit c alhamdulilah jerawat semakin kecut, parut-parut jerawat juga semakin hilang dan yang paling seronok kulit muka sudah licin. Hilang sudah lopak-lopak seperti kawah gunung berapi. Happy!

Sebenarnya saya dari 2008 selalu sangat kena kencing kotor. Kadangkala bila buang air, air kencing keluar bercampur dengan darah serta darah beku. Boleh dikatakan dalam setahun 2 hingga 3kali saya akan menghadapi masalah itu. Hinggalah tahun 2014, keadaan jadi semakin teruk dan doctor sahkan thumor di pundi kencing. Allah! Tak tercapai dek akal akan kena sakit macam ni. Lepas discharge saya teringat tentang kelebihan vivix Shaklee yang pernah saya baca. Jadi saya ambil keputusan untuk terus beli. Alhamdulilah dalam masa sebulan consistent amalkan vivix, hari yang sepatutnya check up untuk tetapkan tarikh operate kecil untuk ambil sampel thumor dalam pundi kencing. Tiba-tiba doktor jadi hairan…thumor sudah hilang. Allah sahaja yang tahu perasaan masa itu, lega sangat-sangat. Alhamdulillah hari ini saya rasa lebih sihat dan saya yakin untuk menyebarkan kebaikan produk Shaklee kepada semua untuk membantu mereka yang memerlukan. In shaa Allah

Semenjak itu Lenda mula mencuba pelbagai vitamin Shaklee untuk diri sendiri. Jadi Lenda membuat keputusan untuk mendaftar sebagai ahli untuk mendapatkan pejimatan sebanyak 15% hingga 25% semasa membeli produk Shaklee.

Awal tahun 2018 mula serius dengan bisnes shaklee

Pada mulanya niat untuk berkongsi cerita tentang Shaklee effect yang Lenda rasakan sahaja tetapi mendapat sambutan yang baik sehingga ada rakan-rakan yang rapat mula membeli dengan Lenda. Alhamdulillah. Dari situlah perjalanan bisnes Shaklee Lenda bermula sehingga kini Lenda berazam untuk membantu lebih ramai orang untuk mendapat kebaikan produk Shaklee serta dapat membantu mereka yang mempunyai masalah kewangan..

Sehinggakan pada bulan August 2018 Lenda di iktirafkan sebagai New Brand Supervisor dalam shaklee..benda yang lenda tak jangka , dan Lenda tak sangka lenda akan pergi sejauh ini. Yang Paling best bile Lenda dapat kejutan semasa di Seminat Success Hunter 2.0 . Name Lenda di Panggil untuk menrima Jambangan bunga sebagai penghargaan sebagai Supervisor di atas kejayaan yang telah Lenda lakukan

 

Lenda juga mula memasang azam untuk membantu lebih ramai surirumah , serta meraka yang ingin menambah pendapatan  untuk  membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. In shaa Allah!. Lenda akan tolong sedaya mampu yang lenda boleh.

Seronok tau menjadi Shaklee Independent Distributor atau Pengedar Shaklee ni. Disamping mendapat diskaun yang banyak dan harga yang murah untuk makan sendiri, ramai yang sudah sedar tentang kepentingan makanan tambahan dan kebaikan menjaga kesihatan. Jadi Lenda sebagai pengedar Shaklee yang sah berpeluang membantu menyebarkan dan berkongsi tentang kebaikan vitamin dan produk Shaklee yang dijamin halal, semulajadi serta selamat untuk diamalkan dalam jangkamasa panjang.

Shaklee juga telah wujud sejak tahun 1956 dan masih kekal menjadi supplement pilihan no 1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia. Jadi anda tidak perlu risau tentang kualiti produknya.

Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?

Ada 2 pilihan iaitu :

  • Yuran pendaftaran hanyalah serendah RM65 + RM10 (Postage) . Yuran ini adalah untuk menampung kos Starter Kits yang mengandungi pelbagai informasi penting tentang produk, harga, keberkesanannya, Landmark study yang dijalankan serta Business Manual bagi mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan Shaklee.

Atau

  • Anda juga boleh memilih untuk membuat pembelian produk Shaklee sebanyak 200point UV (unit value) iaitu bersamaan dengan RM650 . Anda akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA (bernilai RM65) dan Pulangan Cash (Cash Bonus/Rebate) sebanyak RM30++ . Anda jimat hamper RM100.

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, pendaftaran ahli atau peluang perniagaan. Anda boleh terus menghubungi Lenda . Lenda akan bantu. In shaa Allah!

 

Lenda
Shaklee Independent Distributor | Shaklee ID : 1280945
SMS/Whatsapp/call | 019 752 7524
FB : Ummie Qisya Ziyad
PAGE : Pakar Kecantiakn Johor Bahru
IG : ummiegojes
COD | Bandar pontian, Pekan Nenas, Gelang Patah, Skudai, Tampoi, Kulai ,Nusajaya, Iskandar Puteri sehingga ke Johor Bahru & Singapore.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge