Pengedar Shaklee Muar, Johor Bahru 0194656796 Puan Mia

Pengedar Shaklee Muar, Johor Bahru 0194656796 Puan Mia

Anda ingin membeli supplement Shaklee dan tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan anda atau kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, Anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Muar dan kawasan sekitar dengan nya.

Shaklee muar
pengedar Shaklee muar

Apa yang Anda tunggu lagi! Anda boleh terus menghubungi Puan Mia di talian +60194656796 , atau menghubungi beliau di aplikasi whatsapp. Puan Mia juga menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery (COD) bagi kawasan sekitar Muar dan kawasan yang berdekatan dengan nya.

Mari Kenali Puan Mia.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nama saya Siti Aishah Bt Zaini, lebih mesra dengan panggilan Mia. merupakan pengedar berdaftar yang sah bagi produk Shaklee. Isteri kepda Mohd Aidil Bin Esa. mia adalah pekerja sales girl di sebuah kedai di bandar muar, Johor

Berminat,jatuh cinta dan perasaan ingin mencuba produk Shaklee ini disebabkan kerana mia mengalami masalah dalaman (keputihan).. Dah pelbagai cara makan itu makan ini tidak jugakk pulih.. Tp bila mia google produk shaklee ini terus rasa ingin mencuba.. Alhamdulillah Mia cuba makan Alfalfa Complex dan Garlic.. Syukur Alhamdulillah baru beberapa minggu mengamalkan dan makan dengan consistent nampak perubahan dan hasil semakin pulih.. Alhamdulillah dengan berkat ,doa sabar, tawakal, redha Allah permudahkan semua nya Amin…
Semua ni dengan izin Allah..

Dengan Ekonomi sekarang yang semakin merundum..nilai wang kite terlalu kecil..sehingga kan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu lenda dengan rase rendah diri nya…ingin berkongsi sama2 anda di luar sana peluang yang ada depan mata…

Keseronokan menjadi ahli bukan sahaja bila Mia dapat membeli produk Shaklee dangan harga ahli yang jauh lebih murah tetapi Mia dapat berkongsi cerita tentang kebaikannya kepada semua dan dalam masa yang sama Mia dapat menjana pendapatan dengannya. Mungkin ramai yang beranggapan perniagaan Mia jalankan ini adalah merupakan FENOMENA semata-mata dan akan lenyap tak lama lagi. Tapi tahukah semua Shaklee telah mula beroperasi pada tahun 1956 dan masih kekal sebagai supplement pilihan no.1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE
Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Cikta untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.
KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.
3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.
Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.
Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.
Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik

www.wasap.my/60194566796

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Mia.

Beliau sedia membantu. In shaa Allah!

Continue Reading

Pengedar Shaklee Kawasan Pontian, Pekan Nenas, Iskandar Puteri, Johor Bahru,Kulai, Skudai, BBU dan Sekitar Dengannya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hai Semua, Nama saya Endawati Binti A.bakar lebih mesra dengan panggilan Lenda. Lenda merupakan pengedar berdaftar yang sah bagi produk Shaklee. Lenda juga anak ke  dua dari 3 orang adik beradik,  dan surihati kepada Lukman Bin Abu Bakar , Lenda adalah pekerja swasta di sebuah kilang yang terletak di johor bahru ,Lenda juga merupakan Ummie kepada  2 orang cahaya mata iaitu : Ariana Qisya Qistina (7 Tahun) dan Harith Ziyad (3 Tahun). memiliki diploma dalam bidang perakaunan (KTC kolej). dan Kini menetap di Nusajaya, Johor.

Bermulanya jatuh cinta dengan Shaklee disebabkan muka breakout teruk dan lenda mengambil set kecantikan shaklee. Masa tu ceritanya nak kulit cantik jadi main pakai sahaja produk tempatan yang belambak dipasaran sehingga terlupa kewujudan bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hydroquinone. Yang mana bila saya hentikan pengambilannya jerawat mula naik dengan mendadak seperti dipaksa-paksa untuk keluar. Lenda disyorkan mengamil supplement iaitu energizing Soy Protein (esp), vit e dan Sustained Release vit c alhamdulilah jerawat semakin kecut, parut-parut jerawat juga semakin hilang dan yang paling seronok kulit muka sudah licin. Hilang sudah lopak-lopak seperti kawah gunung berapi. Happy!
Sebenarnya Lenda dari 2008 selalu sangat kena kencing kotor. Kadangkala bila buang air, air kencing keluar bercampur dengan darah serta darah beku. Boleh dikatakan dalam setahun 2 hingga 3kali saya akan menghadapi masalah itu. Hinggalah tahun 2014, keadaan jadi semakin teruk dan doctor sahkan thumor di pundi kencing. Allah! Tak tercapai dek akal akan kena sakit macam ni. Lepas discharge Lenda teringat tentang kelebihan vivix Shaklee yang pernah Lenda baca. Jadi Lenda ambil keputusan untuk terus beli. Alhamdulilah dalam masa sebulan consistent amalkan vivix, hari yang sepatutnya check up untuk tetapkan tarikh operate kecil untuk ambil sampel thumor dalam pundi kencing. Tiba-tiba doktor jadi hairan…thumor sudah hilang. Allah sahaja yang tahu perasaan Lenda pada masa itu, lega sangat-sangat. Alhamdulillah hari ini Lenda rasa lebih sihat dan lenda lebih yakin untuk menyebarkan kebaikan produk Shaklee kepada semua untuk membantu mereka yang memerlukan. In shaa Allah!

Dengan Ekonomi sekarang yang semakin merundum..nilai wang kite terlalu kecil..sehingga kan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu lenda dengan rase rendah diri nya…ingin berkongsi sama2 anda di luar sana peluang yang ada depan mata…

Keseronokan menjadi ahli bukan sahaja bila Lenda dapat membeli produk Shaklee dangan harga ahli yang jauh lebih murah tetapi Lenda dapat berkongsi cerita tentang kebaikannya kepada semua dan dalam masa yang sama Lenda dapat menjana pendapatan dengannya. Mungkin ramai yang beranggapan perniagaan Lenda jalankan ini adalah merupakan FENOMENA semata-mata dan akan lenyap tak lama lagi. Tapi tahukah semua Shaklee telah mula beroperasi pada tahun 1956 dan masih kekal sebagai supplement pilihan no.1 di Amerika Syarikat dan kini di Malaysia.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Lenda untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, klik

0197527524

terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada  Lenda

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch Shaklee Johor di Johor Bahru anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri, Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, Hubungi Lenda sekarang!

Anda boleh terus menghubungi  Lenda di talian 0197527524, atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp.  Lenda juga membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Kawasan Pontian, Pekan Nenas, Iskandar Puteri, Johor Bahru,Kulai, Skudai, BBU dan Sekitar Dengannya Bandar Pontian, Pekan Nenas, Gelang atah, Skudai, Kulai, Iskandar Puteri (dahulu dikenali sebagai Nusajaya) sehinggalah sekitar Bandar Johor Bahru.

Continue Reading